«Online» Εκπαίδευση

Παρόλο που υπάρχουν όλα τα οφέλη που σχετίζονται με την εκμάθηση και την προώθηση των εκπαιδευτικών στόχων σας από την παραδοσιακή εκπαίδευση, υπάρχουν ακόμη περισσότερα οφέλη για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την online μάθηση για να επιτύχουν αυτούς τους στόχους. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε ότι πολλά από αυτά τα οφέλη, που μεταφέρει το dailylifetech είναι αρκετά διαφωτιστικά και ότι θα εξετάστε εάν η ηλεκτρονική μάθηση είναι προς το καλύτερο συμφέρον σας.

 

Είναι πιο βολική

Αυτή είναι μια λέξη με την οποία είμαστε εξοικειωμένοι. Ακριβώς μαζί με την άμεση ικανοποίηση. Είμαστε μια κοινωνία που εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πάντα αναζητά τρόπους να καλύψει γρήγορα τις ανάγκες της. Όταν, μάλιστα, μπορούμε να εκπαιδευτούμε στο δικό μας χρονοδιάγραμμα και με τους δικούς μας όρους διαπιστώνουμε ότι αυτό είναι κάτι που τείνει να αρέσει πολύ. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες αποφασίζουν να ενισχύσουν τα πτυχία και τη σταδιοδρομία τους, ενώ άλλοι δοκιμάζουν νέες δεξιότητες και χόμπι.

 

Άνεση & Ελευθερία

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα online σεμινάρια ενώ κάνετε διάλειμμα για γεύμα, στο διάδρομο του γυμναστηρίου, ενώ τα παιδιά παίζουν, ή κατά τη διάρκεια του βραδινού μαγειρέματος (ανάλογα με το πόσο καλά μπορείτε να συνδυάσετε πράγματα). Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε με μια τάξη κάθε απόγευμα στις 6:00 μ.μ. για τα επόμενα πέντε χρόνια για να αποκτήσετε τον ίδιο βαθμό εκπαίδευσης. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ότι δεν θα πρέπει να κάνετε την ανάλογη εργασία. Το έργο δεν θα αλλάξει ούτε το γεγονός ότι έχετε περιορισμένο χρόνο για να ολοκληρώσετε το έργο. Αυτό που θα αλλάξει είναι ότι θα έχετε την επιλογή να κάνετε το project το πρωί, το απόγευμα ή μετά από τις 2 μ.μ. όταν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε.

 

Μπορείτε να μαθαίνετε στην παραλία ή στο σπίτι, δεν έχει σημασία

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό. Η online εκπαίδευση έρχεται σε εσάς όπου και αν βρίσκεστε αρκεί να μπορείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Είτε είστε στο σπίτι, στο χώρο εργασίας, είτε στο αγαπημένο σας Internet café μπορείτε να έχετε την ευκολία να μελετάτε και να απολαμβάνετε το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

 

Θα εξοικονομήσετε χρήματα!

Δεν υπάρχουν άλλα γρήγορα γεύματα, έξοδα παιδικής μέριμνας ή αεροπορικά ταξίδια σε σχολές που δεν βρίσκονται στην πόλη σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι σας τα οφέλη μιας εκπαίδευσης χωρίς πολλές από τις οικονομικές δυσκολίες με τις οποίες συχνά συνδέεται μια παρουσία σε ένα σεμινάριο. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο φαίνεται να αποτελεί μόνο ένα πολύ μικρό κόστος σε σύγκριση με όλα τα προαναφερθέντα έξοδα.

 

Θα γίνετε genius στους υπολογιστές

Πιστέψτε το ή όχι, τα online μαθήματα σας βοηθούν να βελτιώνετε τις ικανότητές σας στο διαδίκτυο. Σοβαρά! Θα είστε καλύτεροι με το να ασχολείστε με ηλεκτρονικά μηνύματα, forum, έρευνα στο διαδίκτυο και θα μάθετε αμέτρητες άλλες δεξιότητες κατά τη διάρκεια που πιθανότατα δεν θα συνειδητοποιήσετε άμεσα γιατί δεν σχετίζονται με τα μαθήματα. Με άλλα λόγια, παίρνετε περισσότερα από μια εκπαίδευση από ό, τι περιμένετε όταν πρόκειται για την online μάθηση.

 

Στα μέτρα σας

Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση έχουν συχνά περισσότερες από μία αλληλεπίδραση με τους καθηγητές τους από τους μαθητές σε μια τάξη. Η ηλεκτρονική αίθουσα διδασκαλίας είναι εικονική και η αλληλογραφία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απαραίτητη σε αυτό το συγκεκριμένο μαθησιακό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό οι καθηγητές σας να γνωρίζουν περισσότερα για εσάς και τα μαθησιακά πρότυπα και τις ανάγκες σας από ό, τι θα γνωρίζουν για τους περισσότερους μαθητές που βλέπουν δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα στις αίθουσες διδασκαλίας τους.

 

Ενώ αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της online εκπαίδευσης θα πρέπει να σταθμιστούν προσεκτικά τα οφέλη με τα πράγματα που μπορεί να είναι προβληματικά σχετικά με αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο εκπαίδευσης πριν ξεκινήσετε. Η μάθηση είναι μια δια βίου διαδικασία, αλλά αν αναζητάτε ένα πτυχίο, δεν θέλετε να το θέσετε σε κίνδυνο αυτό κάνοντας μια πορεία που δεν θα ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες μαθησιακές σας ανάγκες. Αν αισθάνεστε σίγουροι ότι μπορείτε να είστε επιτυχείς σε αυτό το συγκεκριμένο είδος μαθησιακού περιβάλλοντος, τότε πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε πραγματικά την εμπειρία και την ευελιξία που φέρνει στην εκπαιδευτική διαδικασία.