44 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Η ιστορία των φροντιστηρίων ‘Περίτεχνο’ ξεκινά με την ενασχόληση του ιδρυτή τους, Φώτη Βελτσίστα στον χώρο της εκπαίδευσης το 1975 στο Χαϊδάρι.

Η αρχική επωνυμία ηταν ‘Θεμέλιο’ και μετονομάστηκαν σε ‘Περίτεχνο’ το 1995. Κίνητρο της ίδρυσης τους ήταν η απουσία διδακτικών εστιών στο Χαϊδάρι, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους μαθητές ποιοτικά να κυνηγήσουν τους στόχους τους.Μετά απο 44 χρόνια επιτυχημένης πορείας, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, ώστε να συμβάλλουμε ενεργά στην επίτευξη των στόχων των μαθητών μας.

Δεν επαναπαυόμαστε στην αναγνωρισιμότητα των φροντιστηρίων και στις επιτυχίες μας. Προσαρμοζόμαστε στις νέες τεχνολογικές και παιδαγωγικές εξελίξεις και εντάσσουμε στη λειτουργία μας καινοτομίες και παροχές που βελτιώνουν την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο και ικανότατο επιτελείο των καθηγητών που υποστηρίζεται από μια άρτια οργανωμένη γραμματεία εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη και σύγχρονη εκπαίδευση. Αποτέλεσμα αυτής της οργανωμένης και μεθοδικής εργασίας είναι κάθε χρόνο να βρισκόμαστε στην κορυφή των επιτυχιών.