Το Τελευταίο Βήμα για τις Βάσεις: Αποτελέσματα Προκαταρκτικών Εξετάσεων Σχολών Ενστόλων (20-8-19)

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου https://results-abilities.it.minedu.gov.gr έχουν αναρτηθεί, από χθες Δευτέρα 19/8, τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, των Σχολών του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Όλοι οι υποψήφιοι (της Γενικής Σειράς και των Ειδικών Κατηγοριών), μπορούν να ενημερωθούν για την καταλληλόλητα-ικανότητα τους, πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο Κωδικό τους Αριθμό Εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ.).

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210-3442067 (8 π.μ.-15 μ.μ).

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Με την καταχώριση των αποτελεσμάτων των Προκαταρκτικών Εξετάσεων, στο μηχανογραφικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, που ήταν η τελευταία σημαντική εκκρεμότητα, ανοίγει πλέον ο δρόμος για τις βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων που αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι πέρσι τα αποτελέσματα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων των Σχολών των Ενστόλων, ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 20/8 και οι βάσεις τη Δευτέρα 27/8/2018.