Βαθμολογίες των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2022

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2022 ανακοινώνονται σήμερα.

Όλοι οι υποψήφιοι λοιπόν των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΓΕΛ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επίσης οι βαθμολογίες θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία κωδικού ασφαλείας και την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου.

Φροντιστήριο Χαϊδάρι

Εκδόθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα Συμπληρωματική προκήρυξη για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, όσον αφορά τον αριθμό εισακτέων.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη.

Ηλεκτρονικές Αιτήσεις Εγγραφών ή Μετεγγραφών σε ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής σε δημόσια Γενικά Λύκεια (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.) και Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια (Π.ΕΠΑ.Λ.) μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Στ' δημοτικού

Η διαδικασία μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, είναι το πρώτο πολύ σημαντικό γεγονός στην σχολική ζωή ενός παιδιού και ίσως και το πιο δύσκολο. Πόσο μάλλον σε μία εποχή μετα την πανδημία που πολλά δεδομένα εχουν διαφοροποιηθεί.

Το παιδί καλείται να αντιμετωπίσει πολλές καινούριες προκλήσεις.Και γνωσιακές και συναισθηματικές. Αυτό ακριβώς θα δουλέψουμε σε αυτό το μεταβατικό πρόγραμμα που προτείνουμε στα φροντιστήρια ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ. Τα παιδιά μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες θα αναπτύξουν τον γνωσιακό και τον συναισθηματικό τους κόσμο. Σε αυτόν τον συνδυασμό στοχεύουμε. Να αγκαλιάσουμε τις ανάγκες των παιδιών, να χτίσουμε μία γερή ασπίδα με μαθήματα και επιλεγμένους καθηγητές, έτσι ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν εφόδια και να μπορούν να αντιμετωπίσουν τυχόν δυσκολίες στην σχολική κοινωνία που θα ανήκουν.

Στα φροντιστήρια ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ εστιάζουμε πάντα στην διαφορετικότητα του κάθε μαθητή, που για εμάς, αυτό ακριβώς είναι και η δύναμη του. Στόχος μας, μαζί με τα παιδιά να μπορούμε να το βγάζουμε στην επιφάνεια και να το ενδυναμώνουμε.

Στο μεταβατικό πρόγραμμα που προσφέρουμε αυτό το καλοκαίρι για τους μαθητές της Έκτης Δημοτικού έχουμε εστιάσει στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες ισότιμα με τις γνωσιακές. Έτσι λοιπόν τα παιδιά θα μπορέσουν να εκφραστούν καλλιτεχνικά και να αποβάλουν το άγχος που μπορεί να φέρνει μαζί της μία τέτοια μετάβαση.  Απώτερο σκοπό  μας αποτελεί η ηρεμία των παιδιών αλλά και ταυτόχρονα οι καινούριες γνώσεις που φέρνει η νέα τάξη του Γυμνασίου.

Σας περιμένουμε με χαρά και σεβασμό να μιλήσουμε για τις ανάγκες του παιδιού σας.

Φροντιστήρια ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ

Φροντιστήριο Χαϊδάρι

Μαθήματα καλοκαιρινής προετοιμασίας

Τα φροντιστήρια Περίτεχνο προσφέρουν μαθήματα θερινής προετοιμασίας στα οποία οι μαθητές που τελειώσαν τις τάξεις του Γυμνασίου, την Α΄ Λυκείου ή την Β΄ Λυκείου μπορούν να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα δεδομένα της επόμενης σχολικής τάξης.

Για τους μαθητές που τελειώνουν τις τάξεις του Γυμνασίου και την Α΄ Λυκείου:

 • Σκοπός των μαθημάτων είναι η κάλυψη των κενών που δημιούργησε η εξ αποστάσεως λειτουργία των σχολείων
 • Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να εμπεδώσουν την ύλη της προηγούμενης τάξης και να γνωρίσουν τα μαθήματα που θα συναντήσουν από Σεπτέμβρη.
 • Στους μαθητές που τελειώνουν την Α΄ Λυκείου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουν τις κατευθύνσεις της Β΄ Λυκείου.

Για τους μαθητές που τελειώνουν τη Β΄ Λυκείου:

 • Οι μαθητές ξεκινούν εντατική προετοιμασία στο επιστημονικό πεδίο που έχουν επιλέξει να εξεταστούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις
  1ο επιστημονικό πεδίο: Ανθρωπιστικών Σπουδών
  2ο επιστημονικό πεδίο: Θετικών Σπουδών
  3ο επιστημονικό πεδίο: Σπουδών Υγείας
  4ο επιστημονικό πεδίο: Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής
 • Διδάσκονται σημαντικό κομμάτι της ύλης για να προλάβουν να κάνουν πολλές επαναλήψεις για την καλύτερη εμπέδωση της
 • Καλύπτουν κενά που μπορεί να υπάρχουν απο την προηγούμενη χρονιά
 • Προετοιμάζονται σωστά για να νιώθουν αυτοπεποίθηση και να εμπιστεύονται την προσπάθεια και τις δυνατότητές τους
 • Μαθαίνουν να οργανώνουν μεθοδικά το διάβασμά τους και να διαχειρίζονται τον χρόνο τους

Έναρξη μαθημάτων : Τετάρτη 16 Ιουνίου 2022

Για πληροφορίες καλέστε καθημερινά στα τηλέφωνα:

210-5985307 (Χαϊδάρι)

210-5823173 (Νέα Ζωή)

210-5815830 (Δάσος Χαϊδαρίου)

Διόρθωση σε Συντελεστές Βαρύτητας μαθημάτων ΕΠΑΛ
Διόρθωση σε λάθη στην απόφαση Φ.153.1/148498/Α5/18-11-2021 (ΦΕΚ 5400/Β/2021) για τους Συντελεστές Βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων των Επαγγελματικών Λυκείων η οποία υπογράφηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ.

Φροντιστήριο Χαϊδάρι

Γνωστοποίηση Δημοσίευσης Υπουργικών Αποφάσεων στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης

Σας γνωστοποιούμε ότι:

Φροντιστήριο Χαϊδάρι

Στη σελίδα 23 του βιβλίου των Λατινικών στο οποίο θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εκ παραδρομής αναφέρεται ότι
«Οι δεκαέξι εκτενείς σάτιρες του Μαρτιάλη εμφανίζουν ανάγλυφα την αθλιότητα της ρωμαϊκής πόλης και των κατοίκων της»,
ενώ το ορθό είναι
«Οι δεκαέξι εκτενείς σάτιρες του Ιουβενάλη εμφανίζουν ανάγλυφα την αθλιότητα της ρωμαϊκής πόλης και των κατοίκων της».

Δείτε την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Διαδικασίες Πρόσβασης Υποψηφίων ΕΠΑΛ στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2022

Με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας ρυθμίζονται, με βάση τα προβλεπόμενα στο Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ 167 Α΄), οι διαδικασίες πρόσβασης των υποψηφίων του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2022.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εισάγονται σε συγκεκριμένα ποσοστά θέσεων επί του συνολικού αριθμού εισακτέων σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές κατευθύνσεις Τμημάτων των Πανεπιστημίων, της ΑΣΠΑΙΤΕ, των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ), των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Σχολής Αστυφυλάκων, της Σχολής Πυροσβεστών, της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και των Σχολών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο ΕΔΩ