Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Στ' δημοτικού

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Στ’ δημοτικού

Η διαδικασία μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, είναι το πρώτο πολύ σημαντικό γεγονός στην σχολική ζωή ενός παιδιού και ίσως και το πιο δύσκολο. Πόσο μάλλον σε μία εποχή μετα την πανδημία που πολλά δεδομένα εχουν διαφοροποιηθεί.

Το παιδί καλείται να αντιμετωπίσει πολλές καινούριες προκλήσεις.Και γνωσιακές και συναισθηματικές. Αυτό ακριβώς θα δουλέψουμε σε αυτό το μεταβατικό πρόγραμμα που προτείνουμε στα φροντιστήρια ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ. Τα παιδιά μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες θα αναπτύξουν τον γνωσιακό και τον συναισθηματικό τους κόσμο. Σε αυτόν τον συνδυασμό στοχεύουμε. Να αγκαλιάσουμε τις ανάγκες των παιδιών, να χτίσουμε μία γερή ασπίδα με μαθήματα και επιλεγμένους καθηγητές, έτσι ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν εφόδια και να μπορούν να αντιμετωπίσουν τυχόν δυσκολίες στην σχολική κοινωνία που θα ανήκουν.

Στα φροντιστήρια ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ εστιάζουμε πάντα στην διαφορετικότητα του κάθε μαθητή, που για εμάς, αυτό ακριβώς είναι και η δύναμη του. Στόχος μας, μαζί με τα παιδιά να μπορούμε να το βγάζουμε στην επιφάνεια και να το ενδυναμώνουμε.

Στο μεταβατικό πρόγραμμα που προσφέρουμε αυτό το καλοκαίρι για τους μαθητές της Έκτης Δημοτικού έχουμε εστιάσει στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες ισότιμα με τις γνωσιακές. Έτσι λοιπόν τα παιδιά θα μπορέσουν να εκφραστούν καλλιτεχνικά και να αποβάλουν το άγχος που μπορεί να φέρνει μαζί της μία τέτοια μετάβαση.  Απώτερο σκοπό  μας αποτελεί η ηρεμία των παιδιών αλλά και ταυτόχρονα οι καινούριες γνώσεις που φέρνει η νέα τάξη του Γυμνασίου.

Σας περιμένουμε με χαρά και σεβασμό να μιλήσουμε για τις ανάγκες του παιδιού σας.

Φροντιστήρια ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ